Why does the projects not load and their is no run button

Bug description:
i open a replit project it does not auto load and doesn’t give me the run option

Expected vs Current Behavior:
automatically load project and run button appears

Steps to reproduce:
have a chromebook
open replit
open any project to load or run
it wont auto load or show run button

Bug appears at this link: https://replit.com/@thinkful/Your-First-Replit-Drill?v=1#test.js

Screenshot(s)/Screen Recording:

Browser/OS/Device: Mozilla/5.0 (X11; CrOS x86_64 14541.0.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/120.0.0.0 Safari/537.36

Replit Profile: https://replit.com/@kariemhassan

:wave: Welcome @kariemhassan!

This is not a bug. It’s a new update. You node have to fork a Repl to run it.

1 Like

what do you mean “node” fork it

I meant “now” (don’t know how I ended up typing “node”)

but after forking it, it still doesn’t work I js want to use the “replit unblocked browser”

Creating Repls to bypass restrictions (like Repls made solely to unblock websites) is against the Terms of Service.

2 Likes

So I can’t get on “Replit unblocked browser”? And do yu have any clue how I can get on ig? Bcs it works for my friend when she does get on “replit unblocked browser”

Again, it is against the Terms of Service (which you agree to when making an account.)

1 Like

but it was just working df.

It’s still against the Terms of Service. We won’t help you with something against the Terms.

2 Likes

so how do i get on ig?

Use a personal device.