Unable to deploy: already started

Question:
I have a FastApi with no errors on my local machine. I move it to replit and get the error: exec [python3 main.py] error=exec: already started
I have no idea where to search for the error…

Screenshots, links, or other helpful context:

2024-04-01T16:59:07Z info: Deployment: dfdbba0d-65d9-4c07-80e1-05fb0105bcff
2024-04-01T16:59:07Z info: Build: c9baa28b-2a6b-45f4-b378-57d036967dcd
2024-04-01T16:59:07Z info: Connecting to builder
2024-04-01T16:59:07Z info: Deployment: dfdbba0d-65d9-4c07-80e1-05fb0105bcff
2024-04-01T16:59:07Z info: Build: c9baa28b-2a6b-45f4-b378-57d036967dcd
2024-04-01T16:59:07Z info: Connecting to builder
2024-04-01T16:59:08Z info: Builder connected
2024-04-01T16:59:09Z info: Installing packages
2024-04-01T16:59:09Z info: Skipping Build as no Build command set
2024-04-01T16:59:09Z info: Pushing pid1 binary layer...
2024-04-01T16:59:11Z info: Created pid1 binary layer
2024-04-01T16:59:13Z info: Skipping Python layer creation
2024-04-01T16:59:13Z info: Skipping Node layer creation
2024-04-01T16:59:13Z info: Pushing Repl layer...
2024-04-01T16:59:13Z info: Pushing hosting layer...
2024-04-01T16:59:13Z info: Retrieved cached nix layer
2024-04-01T16:59:14Z info: Created hosting layer
2024-04-01T16:59:23Z info: Created Repl layer
2024-04-01T16:59:24Z info: Pushed image manifest
2024-04-01T16:59:24Z info: Pushed soci index manifest
2024-04-01T16:59:31Z info: Creating Autoscale service
starting up user application
exec [python3 main.py] error=exec: already started
2024-04-01T17:00:04Z error: The deployment failed to initialize due to a configuration or code error. Check the logs tab for more information. For additional support, please post on https://ask.replit.com/c/help/13 and a staff member will take a look.