Replit runs into memory error every other run

Problem description:
replit experiences memory error every other time

Expected behavior:
should run properly

Actual behavior:

panic: runtime error: invalid memory address or nil pointer dereference
[signal SIGSEGV: segmentation violation code=0x1 addr=0x0 pc=0x80ce12]

goroutine 1 [running]:
github.com/replit/upm/internal/cli.runInstallReplitNixSystemDependencies({0x7fffbb39e741?, 0xc0000ebae8?}, {0xc00013a2c0, 0xe, 0x15})
    github.com/replit/upm/internal/cli/cmds.go:551 +0x1f2
github.com/replit/upm/internal/cli.DoCLI.func14(0xc00014c000?, {0xc00013a2c0?, 0x15?, 0x16?})
    github.com/replit/upm/internal/cli/cli.go:305 +0x35
github.com/spf13/cobra.(*Command).execute(0xc00014c000, {0xc00013a160, 0x15, 0x16})
    github.com/spf13/cobra@v0.0.5/command.go:830 +0x663
github.com/spf13/cobra.(*Command).ExecuteC(0xc000143900)
    github.com/spf13/cobra@v0.0.5/command.go:914 +0x2ef
github.com/spf13/cobra.(*Command).Execute(...)
    github.com/spf13/cobra@v0.0.5/command.go:864
github.com/replit/upm/internal/cli.DoCLI()
    github.com/replit/upm/internal/cli/cli.go:336 +0x1ca8
main.main()
    github.com/replit/upm/cmd/upm/main.go:10 +0x17

Steps to reproduce:
i dunno

Bug appears at this link:
https://replit.com/@betatester1024/unstable

Browser: firefox
OS: windows 10
Device (Android, iOS, NA leave blank): NA
Desktop app version (Avatar menu->“Version”) or NA: NA
Plan (Free, Hacker, Pro Plan): free

Betatester1024,

I was unable to reproduce the issue here. Can you try again and take a screen shot of the issue?

huh. it doesn’t happen anymore.