Replit is loading forever

Bug description:
Replit cannot be loaded.

Expected vs Current Behavior:
Expected: loaded as usual
Current Behavior: loading forever

Steps to reproduce:
Simply open the replit: https://replit.com/@csci204-fall2023/Project-3-csci204-fall2023-5

Screenshot(s)/Screen Recording:

Browser/OS/Device: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/119.0.0.0 Safari/537.36
I’m using the Replit Desktop and it also doesn’t work on Chrome (latest version).

Replit Profile: https://replit.com/@singchun

Hi @singchun
I tried to open the link but got a 404 error. Could you send the link for your project cover?

Hey @singchun welcome to the forums!

This is a known problem. According to https://status.replit.com/ it should be working, but I know some people still have the problem. To my knowledge there is currently not a fix until the problem is fixed.

Also is your internet connection stable? This could be causing issues instead of the problem I said above.

@singchun I believe you sent in a Support ticket as well. I was able to test your Repl and it is working fine now. It was likely related to the incident that @SalladShooter mentioned.

Please feel free to test again in a fresh browser session (i.e., re-logging and clear cache, Chrome Incognito mode, etc.). That should reflect the fix and not cache the old behavior.

2 Likes

Yep, it is fixed. Thanks!

1 Like

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.