Replit failed promotion of deployment

Why is it saying that there’s a error when deploying and then saying it’s either a Config or code error when I don’t even have code?:

It’s weird, I’ve never had problems with auto scale Deployments, but now it’s failing to promote my app, see attachment below for details.

Hi @yangsilicon , welcome to the forums!
Could you share the deployment logs to your repl here? Just copy and paste it here.
Thanks!

This is the logs:

03/07/24 11:35:43 AM
exec [python3 main.py] error=exec: already started

03/07/24 11:35:40 AM
starting up user application

03/07/24 09:22:26 AM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/07/24 09:22:23 AM
starting up user application
03/07/24 08:44:21 AM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/07/24 08:44:18 AM
starting up user application
03/07/24 07:39:03 AM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/07/24 07:39:00 AM
starting up user application
03/07/24 02:10:39 AM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/07/24 02:10:36 AM
starting up user application
03/07/24 12:26:33 AM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/07/24 12:26:31 AM
starting up user application
03/06/24 11:40:43 PM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/06/24 11:40:40 PM
starting up user application
03/06/24 11:33:14 PM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/06/24 11:33:13 PM
starting up user application
03/06/24 11:31:40 PM
exec [python3 main.py] error=exec: already started
03/06/24 11:31:39 PM
starting up user application

And these are the logs for the Deployments:

2024-03-07T10:41:46Z info: Connecting to builder
2024-03-07T10:41:47Z info: Builder connected
2024-03-07T10:41:48Z info: Installing packages
2024-03-07T10:41:48Z info: Skipping Build as no Build command set
2024-03-07T10:41:48Z info: Pushing pid1 binary layer...
2024-03-07T10:41:49Z info: Created pid1 binary layer
2024-03-07T10:41:50Z info: Skipping Python layer creation
2024-03-07T10:41:50Z info: Skipping Node layer creation
2024-03-07T10:41:50Z info: Pushing Repl layer...
2024-03-07T10:41:51Z info: Retrieved cached nix layer
2024-03-07T10:41:51Z info: Created hosting layer
2024-03-07T10:41:51Z info: Created Repl layer
2024-03-07T10:41:52Z info: Pushed image manifest
2024-03-07T10:41:52Z info: Pushed soci index manifest
2024-03-07T10:41:53Z info: Pushed referrer manifest
2024-03-07T10:41:58Z info: Creating Autoscale service
starting up user application
exec [python3 main.py] error=exec: already started
2024-03-07T10:42:17Z error: The deployment failed to initialize due to a configuration or code error. Check the logs tab for more information. For additional support, please post on https://ask.replit.com/c/help/13 and a staff member will take a look.

For context, this is a Python project, and I’m yet to write any code.

Hi @yangsilicon !
Is there a webserver in the repl? To deploy as Autoscale, you need a webserver in it first.

I ran a Flask code, and then deployed it, and now it works :upside_down_face:

Thanks for the help, guess i just needed to webserver running before I deploy, but damn, they should clarify on the deployment stage that I’m supposed to do that.

1 Like

I mean, if you don’t have any code, what can Replit deploy?
But yes, if it was mentioned, it could solve a lot of headaches.

Well Deployments are only for webservers (and bots, but only if you use the Reserved VM Deployment). So if you’re trying to deploy a console Repl (like a game) it won’t work.

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.