No run button and just package lock

Problem description:
There is no run button just the fork button and on the play screen just code that i didn’t ask to see (only happens with repls what aren’t mine)

Expected behavior:
That there is a preview screen and a run option.

Actual behavior:

There is no run button just the fork button and on the play screen just code that i didn’t ask to see (only happens with repls what aren’t mine)

Steps to reproduce:
IDK the steps

Bug appears at this link:
https://replit.com/@ChumIsFun/Firefox-WIP#package-lock.json
dk how to fix it

Browser: CHROME
OS: CHROME
Device (Android, iOS, NA leave blank):
Desktop app version (Avatar menu->“Version”) or NA:
Plan (Free, Replit Core): Free

Hey @HansLouidor welcome to the forums!

This is not a bug. See this for more info Changes to Hosting on Replit! and Replit's new Social Features update

3 Likes

Okay , so basically i have to

  1. create my own code of that relp i want to use.
  2. or fork it
    3.wait for the host/creator to deploy it right?
    is that correct or did i get something wrong if so please correct me.
1 Like

You are correct. But if you fork it or something you can only use it while the editor is open or if you deploy it

3 Likes

THX bro, you saved me at least an hour of trying to figure out if i missed a chrome update or my computer is messed up really appreciate.

1 Like

Bug description:

Expected vs Current Behavior:

Steps to reproduce:

Bug appears at this link: https://replit.com/@kornineq/Unblocked-Browser#README.md

Screenshot(s)/Screen Recording:

Browser/OS/Device: Mozilla/5.0 (X11; CrOS x86_64 14541.0.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/116.0.0.0 Safari/537.36

Replit Profile: https://replit.com/@DETTYSEAN

:wave: Welcome @DETTYSEAN!

This is a new update. There is no longer a run button. You now have to fork to run a Repl.

4 Likes

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.