My repl isnt load

Bug description:
when i wont load somethin on webview it make white screen and doesnt load pls help me. oh yeah im using school computer

Expected vs Current Behavior:

Steps to reproduce:

Bug appears at this link: https://replit.com/~?supportform=true

Screenshot(s)/Screen Recording:

Browser/OS/Device: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/121.0.0.0 Safari/537.36

Replit Profile: https://replit.com/@bebronuchonelov

1 Like

Hello @bebronuchonelov!
School computers usually have firewalls. If you try it on another non-school device, you should be able to load your webview.

1 Like

I try it also doesn’t work i use phone i use my computer still doesn’t work it just white screen if you want i can show you video.

Are you trying that from a non-school network?

1 Like

Yes i try still make it white screen

1 Like

Select the Network icon in the notification area, then select the > icon next to the Wi-Fi quick setting to see a list of available networks. Choose the network that you want to connect to, and then select Connect. Type the security key (often called the password). Follow additional instructions if there are any. it work’s i think no or yes

Oh yeah I’m using iPhone

1 Like

That shouldn’t matter, can you open replit.app sites? For example: One of my deployed projects

1 Like

Yes I can but when I return to replit still have white screen on webview

1 Like

How did you make replit.app?

1 Like

You need to deploy your repl to get a replit.app domain.

4 Likes

So i guess I need to pay?

1 Like

Yes, you need to pay to deploy your repl.

3 Likes

Not necessarily. If you have not passed your outbound data transfer (Egress) limits, and you are deploying a static website, you do not have to pay (you will just need to connect a credit card).

2 Likes

No I don’t pay for this